palma_logo
start
wie zijn wij
wat doen wij
fotoboek
contact
topborder

Een nieuwe tuin Palma Hoveniers maakt in nauwe samenwerking met u een ontwerp voor uw nieuwe tuin. Wij hebben ervaring in het aanleggen van tuinen met en zonder vijvers. Wanneer u een vijver in uw tuin wilt bent u bij Palma Hoveniers aan het goede adres als het komt kijken bij de aanleg van een vijver en uw tuin.

De vijver is een extra stukje natuur in uw tuin Gelukkig voor ons heeft de mens ontdekt dat een vijver deel kan uitmaken van de tuin. Door Palma Hoveniers een vijver aan te laten leggen in uw tuin zal u zelf getuige zijn van allerlei natuurlijke gebeurtenissen. Hierbij moet u denken aan het veranderen van de kleur van het water als er regen op komst is of een warmteperiode. Plotseling kan men niet meer zo diep in de vijver kijken. Regendruppels nemen zuurstof mee uit de lucht en reinigen het wateroppervlak. De oppervlaktespanning van het water neemt af en stof zakt geleidelijk naar de bodem.

Waar laat je zo'n vijver in je tuin Een vijver dient ten minste voor driekwart van de dag in de zon te liggen. Als er niet voldoende zonlicht in het water komt, kunnen er problemen ontstaan met een aantal planten, met name zuurstofplanten en ook de waterlelies. Palma Hoveniers adviseert u in de mogelijkheden voor de omvang en plaatsing van uw vijver in uw tuin.

Wanneer een vijver aanleggen Palma Hoveniers kan het gehele jaar een vijver in uw tuin aanleggen. Wij verzorgen uiteraard het leveren van alle benodigde facetten die komen kijken bij het aanleggen van een vijver zoals zuurstofplanten, waterlelies etc.

Wilt u meer weten dan kunt u contact met ons opnemen.

topcorner